Guns N’ Roses Gokkast

Net Entertainment bracht de inmiddels bekende gokkast Guns N’ Roses uit. De beroemde rockband zal tijdens het spelen met enkele liedjes komen en misschien win je ook nog wel een mooie prijs. De features zullen helpen om sneller een geldprijs binnen te halen, vooral de Destruction Wild Feature kan aardig lucratief zijn. Daarnaast zullen de Wild symbolen andere symbolen vervangen en maken alle spelers kans op gratis spins.

Uitleg over de Guns N’ Roses gokkast

De Amerikaanse rockband speelt de hoofdrol op deze speelautomaat van NetEnt. De band wist al ruim honderd miljoen albums te verkopen en is dan ook bijzonder bekend. Er zal op de Guns N’ Roses gokkast gespeeld worden op vijf rollen en met twintig winlijnen. De minimale inzet is twintig eurocent en de maximale inzet staat op honderd euro per spin.

Deze speelautomaat kan op de smartphone, tablet en de computer worden gespeeld. Er komen vele features voorbij, waaronder Legend Spins, Bonus symbolen en een vermenigvuldiger. Daarnaast kunnen ook de gratis spins voor leuke extra geldprijzen zorgen op de Guns N’ Roses gokkast.

Wilds

De Guns N’ Roses symbolen zijn het meest waardevol op deze gokkast. Deze symbolen fungeren namelijk als een Wild en kunnen op elke plek tevoorschijn komen. Maar dat is nog niets alles, want er zijn nog drie willekeurige Wilds die zomaar op de speelrollen kunnen verschijnen. De Legend Spins bijvoorbeeld, deze leveren drie gratis re-spins op en stacked Wilds. Maar ook de Solo Multiplier kan voor een glimlach op jouw gezicht zorgen, aangezien sommige prijzen tot wel tien keer worden uitgekeerd. En de Crowd-Pleaser Bonus geeft de speler de mogelijkheid om één van prijzen te kiezen, hiervoor hoeft verder niks te worden gedaan.