Lost Relic gokkast

Net Entertainment brengt regelmatige nieuwe gokkasten uit en in 2018 was dat onder andere het Lost Relics slot. Deze speelautomaat staat in het teken van Indiana Jones. Stap in de huid van deze schatzoeker en ga op zoek naar de echte jackpot. Sinds 24 mei 2018 kan deze gokkast bij de meeste online casino’s worden gespeeld, zowel met echt geld als gratis voor het speelplezier.

Het unieke aan het Lost Relics videoslot is dat de speler echt op zoek kan gaan naar schatten. Graaf de schatkisten op en wie weet open jij er eentje met een geweldige mystery geldprijs. Er kunnen overigens ook extra Wild symbolen, munten en gratis spins inzitten. Daarnaast beschikt deze online gokkast over een theoretisch uitbetalingspercentage van ruim 96 procent.

Uitleg over de Lost Relics gokkast

Het spel brengt de deelnemer mee naar een heel bijzondere archeologische opgraafplaats. Er zal niet gespeeld worden met vaste winlijnen, want het Cluster Pays systeem zal van kracht zijn. Oftewel met een matrix van vijf keer vijf rollen. Het doel is om winnende symbolen naast elkaar te krijgen, want deze combinaties kunnen prijzen opleveren. Er dient minimaal twintig eurocent ingezet te worden per draai, maar het is ook mogelijk om met maar liefst 400 euro per spin te spelen. Qua symbolen komen er veel artefacten voorbij, maar ook enkele standaardsymbolen zoals een aas of een hart.

Coin Win Feature

Een van de hoogtepunten op de Lost Relics gokkast is de zogeheten ‘Coin Win Feature’. Deze geeft spelers een unieke kans op een onverwachte geldwinst. Bij elke draai kan er namelijk een gouden munt verborgen zitten achter één van de symbolen. Als dit gebeurt, dan krijg jij een extra geldprijs toegekend en die kan hoger zijn dan je in eerste instantie zal denken.